Загадковий світ природи: алегоричні картини Кевіна Слоана заново відкривають оточуючу дійсність

Американський художник Кевін Слоан - професіонал с великим досвідом та десятками виставок. Хто б міг подумати, що сучасний живопис може бути реалістичний, і втой же час перенасичений алегоріями, як в класичній традиції Середньовіччя. Картини Кевіна яскравий тому приклад.

Оригінальні арт-картини Кевіна Слоана представляють собою яскраві реалістичні картини, які зображають тварин. Однак це не просто пейзаж. Основний прийом Кевіна - додавання алегоричних смислів та розповідного елемента. Таким чином, на перший погляд, чарівне зображення природного світу може розкрити риси сучасного суспільства, різноманітних його компонентів, і іноді з неочікуваної сторони.

Розповідаючи про себе, автор зазначає, що його творчість схожа з тими прийомами, яку були поширені в 19 столітті, коли багато художників детально досліджували явища оточуючою природи.

У своїх роботах він практикує наукове та естетичне осмислення цих нових, екзотичних відкриттів. Зараз світ відкритий для розуміння. Настільки, що деякі види знаходяться під загрозою зникнення. І це серйозно непокоїть художника.

Сучасне життя Кевіна Слоана відмінно демонструє, як художники можуть реагувати на екологічні та соціальні проблеми. Його яскраві, разноманітні та дещо таємничі картини заново відкривають оточуючу дійсність.

Ukraine Art News рекомендує:

ИЛЛЮЗИЯ ЖИЗНИ В ЭМОЦИОНАЛЬНЫХ СКУЛЬПТУРАХ АМЕРИКАНЦА ЭРИКА УИЛСОНА

ИЗ БУХГАЛТЕРА В ХУДОЖНИКИ: АКВАРЕЛИ ОРХАНА ГЮРЕЛЯ УДИВЛЯЮТ СВОЕЙ ПОЭТИЧНОСТЬЮ

 

26.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *