Абстрактний сюрреалізм у роботах художника Олівера Вернона

Взагалі,  свої картини Олівер Вернон створю на під впливом різноманітних напрямків - від абстрактного експресіонізму до постпопулярного сюрреалізму і образного реалізму.

Формально його робота полягає в деконструкції, а отже, у необхідній реконструкції візуального простору. З цієї центральної дихотомії випливає багато інших: логіка / нелогічність, фізична / метафізична, позбавлення волі / визволення.

До глядача "приходять" уже як глибокі знімки декількох мілісекунд, коли своєрідна схема Всесвіту вимальовуться з темного холодного хаосу.

Кожна картина має свій власний "набір" правил, а точніше правила скручуються, руйнуються і в кінцевому підсумку утворюється зовсім новий живопис. Колір, форма, енергія, архітектура, добро, зло, тіло і машини замасковані не під людей, апостають перехідними архетипами, які шукають свої кінцеві місця в рамках космосу.

Окрім цього макро погляду, роботи Олівера також можна побачити на мікрорівні.
Ми можемо розглядати його картини як уявлення про те, як розум формується на основі думки, розуму та естетики, і як ці сутності одночасно розходяться і взаємопов'язані.

Ukraine Art News рекомендує:

ЧТО СКРЫВАЕТСЯ ЗА "КАМУФЛЯЖНЫМ" ИСКУССТВОМ ДОНАЛЬДА РАСТА

"ВОЗДУШНЫЕ" АКВАРЕЛЬНЫЕ КАРТИНЫ ОТ БОЛГАРСКОЙ ХУДОЖНИЦЫ КАЛИНЫ ТОНЕВОЙ

 

 

 

09.08.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *