Абстрактні портрети Паскаль "віддзеркалюють" жіночу красу

Чого варта сила жіночого зваблювання? Це питання спробувала розкрити французька художниця Паскаль Пратт (Pascale Pratte) за допомогою серії абстрактних жіночих портретів під назвою «Les Filles». Здається, що художниця малює нові картини поверх старих на стінах зі штукатуркою. Таким чином створюється враження з філософським підтекстом, мовляв, жіноча краса - поняття тимчасове, її можна підтримувати, проте старість ще нікому не вдавалося обдурити, рано чи пізно вона прийде й отримає своє. 

Паскаль Пратт починала свій творчий шлях з виготовлення листівок, в 10-річному віці продавала свої ручні вироби в Старому Монреалі й на території Бельгії. З ранніх років дівчинка блищала талантом, з яким потрібно було щось робити й батьки негайно відправили її навчатися живопису. На створення колоритних персонажів дівчину надихає їх безпосередня жіночність, чуттєвість і ніжність. 



"Я відтворюю власні емоції, які є частиною моєї істоти. Бажаю, щоб поціновувачі мого мистецтва насолоджувалися жіночим магнетизмом, що виходить від звабливих героїнь і отримати задоволення від перегляду", - прокоментувала Паскаль.

20.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *