85 митців осмислили 27 років незалежності України для нового проекту

У неділю, 29 липня, відбудеться відкриття нової мультидисциплінарної виставки «27/7» у культурному просторі AkT на «Арт-завод Платформа», котра буде присвячена темі (не)залежності України, міжособистісній та людській. Виставка представлена у колаборації зі спеціальним проектом «Зовні». 45 репортажних знімків, підготовлених командою з 8-ми фотографів, операторів та режисерів програми «Орел та Решка».

«27 років незалежності стали хорошою відправною точкою для створення цілої виставки, присвяченій цьому. Ми раді, що 85 молодих українських художників пропустили всі ці роки через призму своєї фантазії. Хочемо ще раз відмітити, що AkT є абсолютно соціальним проектом, який ми розвиваємо все більше з кожною виставкою», — стверджує маркетинг-директор «Арт-завод Платформа» Сергій Соколов.



Нова експозиція — про 27 років розвитку технологій, еволюції персональних брендів, культури поруч з перманентними меседжами "ти лох" на стінах хрущовок. Соцреалізм та сюрреалізм — відверта поза наших буднів. Виставка розповідає про персональний антропологічний поворот української молоді, колоніальні комплекси і про те, як ми їх деконструюємо. Про процес формування кордонів та прощання з інфантильністю. Про генерування власної системи цінностей, про пошук вектору руху та призми поглядів.

«З кожним разом наша з командою фантазія виходить за береги. У експозиції «27/7» ми поєднали харківські рейви з персонажами Бессарабського ринку. VR з несанкціонованою торгівлею. Module Live зіграють гімн у електронній варіації. Радує, що багато художників покажуть свої роботи вперше. Відкриття AkTу — начебто випускний», — ділиться своїми емоціями під час монтажу виставки кураторка простору AkT Аліса Якубович.

85 українських молодих творців висловляться на тему (не)залежності, як способу взаємодії із далеким від прогресу світом через монотипії, фотографії, відео-арт, скульптури, інсталяцію, живопис, перформативні практики та арт на тілі руками виїзної тату-студії Yo.space.

Початок художнього вечора о 19:00. Виставка триватиме до 26 серпня.

Графік роботи:

чт-пт: 12:00 – 20:00
сб-нд: 11:00 – 21:00.

30.07.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *