11 зірок, які уклали угоду з часом

Сьогодні в 50 років можна виглядати краще, ніж в 30 півстоліття тому. Чи згодні? Дуже багатьом в цьому допомагають сучасні процедури омолодження (до речі, недешеве задоволення!), Здоровий спосіб життя, хоча комусь просто пощастило з генетикою. Який варіант обрали герої сьогоднішньої збірки? Точно можемо сказати: вони явно уклали угоду з часом, так як в свої 40-50 років вони виглядають так само, як пару десятків років назад, а то і краще.

 

Сандра Буллок

Сандра Буллок (1964 р.н.)

У 2015 видання People визнав знамениту актрису Сандру Буллок найкрасивішою жінкою в світі, але ж до того моменту вона вже розміняла 6-й десяток. При цьому могла дати фору багатьом 25-річним! Сама Сандра дуже критична до своєї зовнішності. В одному інтерв'ю вона сказала, що оточуючі і шанувальники бачать її тільки з макіяжем, тому не підозрюють, як вона виглядає вранці - без косметики і незачесана. Буллок стверджує, що головний секрет її привабливості полягає в повноцінному відпочинку і дружбу з хорошим візажистом. Але ми-то знаємо, що Сандра явно скромничає, і головний доказ цього - її прекрасний зовнішній вигляд.

Гвінет Пелтроу

Гвінет Пелтроу (1972 р.н.)

 

Відомою актрисі Гвінет Пелтроу часто задають питання про те, як їй вдається зберігати чудовий вид в такому віці. Її головний принцип - це здоровий спосіб життя. Гвінет займається фітнесом по 2 години на день 5 разів на тиждень і правильно харчується. Вона давно веде сайт, на якому розповідає про дієтичних принципах, сформованих на підставі думок кращих експертів.

Ще один секрет актриси полягає в тому, що вона не зраджує своєму стилю і образу протягом кількох десятиліть. Щоб виглядати бездоганно, вона звертається до кращого стиліста Лос-Анджелеса. Крім того, Пелтроу воліє натуральний макіяж: це дозволяє їй виглядати молодий і привабливою і в житті, і на екрані. Шкіра Гвінет ніби світиться під променями сонця завдяки постійному догляду косметологів, правильно підібраним кремам і сироваток. А ще кілька років скидає її чарівна посмішка.

Кейт Бланшетт

Кейт Бланшетт (1969 р.н.)

 

На думку Кейт Бланшетт, заставу вічної молодості кожної жінки - це здоровий кишечник. Актриса регулярно проходить курси гідроколонотерапії і прийому пробіотиків. Кейт вважає, що це приносить набагато більше користі організму, ніж дорогі креми. Другий секрет актриси полягає в постійному зволоженні шкіри. Для цього вона радить пити більше чистої води без газу (мінімум 2 літри в день) і дотримуватися принципів правильного харчування.

Дженніфер Еністон

Дженніфер Еністон (1969 р.н.)

 

Про те, як важко постійно виглядати надзвичайно, добре знає Дженніфер Еністон. Вона давно пропагує здоровий спосіб життя, якого дотримується сама. Актриса приділяє по 6 годин на тиждень занять спортом, харчується тільки здоровою їжею, повністю відмовилася від фастфуду та продуктів з підвищеним вмістом вуглеводів. І так само, як її колега по знімальному майданчику Кейт Бланшетт, більше не експериментує зі зміною іміджу. Їй подобаються її довгі злегка кучеряве волосся, які давно є предметом заздрості багатьох дівчат. У 2019 актриса відзначить 50-річчя - можете в це повірити?

Роберт Дауні-молодший

Роберт Дауні-молодший (1965 р.н.)

Роберт Дауні-молодший пройшов через алкогольну і кокаїнову залежність, а тепер захоплюється фітнесом і вірить, що красиве тіло можна зробити тільки в тренажерному залі. При цьому він ненавидить дієти - його щоденний раціон розбитий на 6-8 прийомів їжі і становить щонайменше 3500 кілокалорій! Дауні впевнений, що все зайве успішно «згорить» на інтенсивних тренуваннях. Мабуть, він має рацію - саме тому ми маємо можливість спостерігати його не по роках підтягнуте й мускулисте тіло в фільмах від Marvel і не тільки.

Юен Макгрегор

Юен МакГрегор (1971 р.н.)

А ось Юен Макгрегор, якому в 2018 році виповнилося 47 років, займається досить незвичайним видом фітнесу. Він не відвідує тренажерний зал, а ... грає з дітьми. Всі його фізичні навантаження - це постійні активності з його чотирма підростаючим малюками: він носить їх на руках, підкидає і всіляко дуріє по кілька годин на день. За словами Евана, це дуже ефективні заняття для підтримки тіла в тонусі. Дійсно, важко придумати більш дієвий секрет молодості, ніж бути татом в такому віці!

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Ді Капріо (1974 .г.р)

Леонардо Ді Капріо не поспішає розповідати, як йому вдається виглядати мінімум на 10-15 років молодше. Наскільки ми знаємо, він відвідує тренажерний зал тільки перед зйомками, а ось правильне харчування вперто ігнорує, в звичайний час бентежачи прихильниць другим підборіддям. Багато хто вважає, що секрет вічної молодості Лео полягає в тому, що поруч з ним постійно знаходяться справжні красуні - досить згадати Хелену Крістенсен, Ерін Хізертон і Тоні Гаррн. На їх фоні він просто зобов'язаний виглядати чудово!

 

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес (1969 р.н.)

У 2019 Дженніфер Лопес відзначатиме 50-річчя, але дивлячись на неї, створюється враження, що актриса тільки молодшає з роками. У чому ж її секрет? Дженніфер давно відмовилася від алкоголю і тютюну, останні кілька років не вживає кави. Вона вважає за краще свіжі продукти з високим вмістом вітамінів і клітковини, постійно стежить за розмірами порцій і щодня займається спортом. Дивно, але з такою фігурою Дженніфер ніколи не сиділа на жорстких дієтах!

Уілл Сміт

Уілл Сміт (1968 р.н.)

Є люди, зовнішність яких не дає ні найменшого шансу правильно визначити їх вік. Вони і в двадцять, і в сорок виглядають абсолютно однаково! До цієї категорії відноситься дворазовий номінант премії «Оскар» Вілл Сміт, який в 2018 році готувався до 50-річного ювілею. Чорношкірий актор впевнений, що цей феномен можна пояснити спадковістю, за що дуже вдячний батькам. У той же час він не забуває зазирати в спортзал, щоб підтримувати тіло в прекрасній формі.

Джаред Лето

Джаред Лето (1971 г.р.)

Ще один актор і успішний музикант, над яким не владний час - Джаред Лето. Здається, в його випадки «постаралися» саме гени - на підтвердження того досить подивитися на його старшого брата. На одній з церемоній нагородження «Оскар» Джаред прийшов зі своєю матір'ю, яка підкорила всіх красою, жіночністю і приголомшливою фігурою. Сам актор запевняє, що своїм прекрасним зовнішнім виглядом він зобов'язаний вегетаріанства - з 1993 року він вживає в їжу тільки рослинні продукти.

Кіану Рівз

Кіану Рівз (1964 р.н.)

Чому Кіану Рівз не старіє? Версії дві. Можливо, так позначаються його азіатські гени: його батько гаваєць, ну а то, що азіати зберігають молодий вид довше європейців, зовсім не стереотип. А може бути, причина криється в доброму серці Кіану (про його важку долю і добрих вчинках детальніше читайте в біографії).

Є навіть версія, що Кіану безсмертний - по Мережі гуляє портрет людини, як дві краплі води схожого на актора, що датується XVI століттям.

7шггш

Звичайно, старість неминуча, навіть для героїв цієї вибірки (за винятком Кіану, може бути). Але боятися її не варто. 

08.06.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *