Христина Гесс перетворила історичних особистостей на тварин

"Animals From History" - книга Христини Гесс, що містити понад 20 оповідань про видатних особистостей в історії. Кожне оповідання супроводжується ілюстрацією персонажа, який нагадує казкового героя з головою тварини й тілом людини. Іншими словами, це доступна і кумедна інтерпретація історичних подій з картинками, що запам'ятовуються для дітей і дорослих.



У книзі можна зустріти таких персонажів, як Клеопатра, Наполеон Бонапарт, Елвіс Преслі та інших. Імена багатьох з них спеціально спотворені. Окрім цього читачі мають змогу прочитати історію про французького пірата або відправитися в 1332-1333 рр. до н.е., щоб дізнатися про дивні подробиці поховання фараона Давнього Єгипту. Багато відомі історичні події, такі як Битва при Азенкуре, Кримська війна і Велика французька революція включені в основні історії як фонові елементи.



"Я люблю втілювати в своїх роботах цілі історії. У цьому мені допомагають яскраві вставки та додаткові деталі. Мені подобається розмовляти з тваринами, особливо з моєю музою, якою є мій домашній вихованець - баскет-хаунд по кличці Роско." - Христина Гесс.

05.06.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *