Відомі особистості "задихаються" на полотнах Майкла Феннелла

Майкл Феннелл винятковий художник, який використовує дуже дивний засіб для створення арт-полотен. За 12 років авторові вдалося розробити спеціальну техніку маніпулювання димом по дерев'яних панелях. Дивовижно, але за багато років, художник не розкрив тонкощі власної техніки, що сприяє його унікальності. 



"Застосування диму для малювання, теорія дуже помилкова - це надзвичайно мінлива і палка техніка. Дим - це унікальне середовище, яким не намалюєш друкований потер, адже легкий вітерець і все розпливається. Та саме це може створити найбільш красивий чорний, "сяючий" відтінок, що вугілля виглядає блідо поруч з ним. Це також дає можливість створювати великий діапазон тонів, щоб змагатися з фотографією", - розповів майстер. 



Майкл вважає, що 12 років, які він провів, експериментуючи у серйозному і складному середовищі, дали йому можливість знайти спосіб закріпити зображення надійно. Попри те, що ці картини не можуть бути виправлені. Кожна нова робота, якою він займається, відрізняється від попередньої. Це частково залежить від природного середовища та експериментів. Полотна Майкла представлені у найкращих галереях світу та зберігаються у приватних колекціях.

22.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *