Українка перетворює їжу на героїв мультфільму

Якщо людина добре володіє декількома справами одночасно - це дивовижно. Адже, поєднуючи їх, може вийти досить таки непогано. Деякі митці об`єднували любов до жінок та малювання, інші - екологію та фотомистецтво й таке інше. Українська дівчина Дарина Косар вважає, що це на сьогодні неактуально та трішки нудно. Саме тому вона вирішила створити власний мікс: кулінарія, малювання та фотографія.



Дивлячись на перші власні полотна, майстриня зрозуміла, що вийшли справжні шедеври. Вже декілька років вона дивує своїх підписників та членів родини справжніми їстівними полотнами.



"Світлини на її сторінці в Instagram - це чи то страви, чи то картини. Її роботи продаються лише за кордоном і тільки на замовлення. Для пересічного українського споживача - це дорого і незвично. Здається, що овочі й фрукти на ринку для неї не їжа, а фарби", - прокоментували підписники.



"Основну роботу секретарем довелося покинути, коли почала заробляти більше творчістю. Мої картини продаються за кордоном, бо для українців це дорого. Наприклад, портрет Кеті Перрі з шоколаду і фруктів замовила американська компанія для просування нового альбому співачки. Усі ескізи зберігаю у блокноті, а перетворення їжі на картини знімаю на відео.Мої роботи можна їсти, хоча я цього не робить, а от родина - із задоволенням смакує їх", - сказала Дарина.

29.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *