Українець Валерій Даневич "володіє" часом

Киянин Валерій Даневич створив не один десяток дерев'яних годинників, які гарно функціонують. Унікальність роботи та функціональність годинника зробили майстри відомим на весь світ.



Відомо, що майстер походить з родини спадкових червонодеревців, де з покоління в покоління передавалися знання і мистецтво роботи з деревом. Так ще у шкільні роки хлопець виготовляв дерев'яні мініатюри, наприклад гітару величиною 3 см зі струнами з волоса. Як дипломований червонодеревець, тривалий час професійно займався конструюванням і виготовленням дерев'яних конструкцій, предметів художнього промислу, а також реставрацією і внутрішнім дизайном. Уміння і завзятість майстри привели до того, що серед його виробів є єдині у світі чудовий наручний годинник з турбійоном, повністю з дерева. 



Значним "стрибком" у кар'єрі майстра став 2012, коли він представив свої роботи на всесвітній ювелірній та годинниковій виставці BASELWORLD 2012 і був прийнятий офіційним кандидатом відомого об'єднання творчих і незалежних годинникарів з усього світу - AHCI.

21.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *