Цзян Дебін зображає на своїх полотнах яскраві квіти лотосів

Художник  Цзян Дебін (Jiang Debin) - оригінальний представник китайської акварельного школи. Ще з раннього дитинства він захоплювався малюванням, і мріяв опинитися серед великих майстрів. Для цього Цян продовжив своє захоплення на професійному рівні. Ніхто і припускав, що незабаром це "бездарне" захоплення переросте в життя і художник відкриє власну галерею мистецтв. Саме там він починає писати свою найвідомішу серію робіт - «Квіти лотоса», присвячену сучасному акварельному живопису.

Більшість робіт майстра виконані в техніці сучасної акварельного живопису. Квіти лотоса, що розпустився, оточені свытлим ореолом, здаються прибульцями з далеких планет, в них є, щось невловиме фантастичне і загадкове.

лотослотос1

Відмінною рисою акварелей Дебіна є об'єднання двох стихій, води і повітря в одне ціле, між ними немає чітких кордонів, вони доповнюють один одного, зберігаючи загальний баланс. Практично всі акварелі написані в одній приглушеній кольоровій гамі, виникає відчуття, що якщо скласти всі полотна разом, то вийде великий ставок з прекрасними лотосами.

лотос3

На сьогодні, талановитий художник входить до складу учасників Wan Fung Art Gallery, основною ідеєю організації є збори мистецьких надбань Китаю. Головним критерієм відбору була витонченість і неповторна манера письма сучасних китайських художників. На даний момент Wan Fung Art Gallery займає вагоме місце в світі мистецтва Китаю, і всієї південно-східної Азії.

15.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *