Світ "нової міфології" Влада Сафронова продовжує дивувати всіх цінителів мистецтва

Протягом багатьох років Влад Сафронов створював свій власний художній світ, який він називає "Нова міфологія". Щоб не писав художник: тварин, людей, міста або абстрактні композиції, сюжети його картин завжди чудові і викликають захоплені відгуки глядачів і критиків. У Влада є свій власний, неповторний стиль, який наділяє фігури і предмети на його картинах дивною сумішшю архаїчності і сучасності ... Його унікальний метод живопису включає в себе кілька видів класичного живопису маслом, а також сучасні матеріали, з яких художник створює основу, об'єднуючись , вони народжують твори образотворчого мистецтва, які роблять Влада Сафронова відомим художником.
Багато його робіт протягом декількох років брали участь в показах на різних виставках, арт-ярмарках і картинних галереях в багатьох країнах світу, особливо в Європі.

сафрнов2

Талановитий сучасний художник Влад Сафронов народився 13 травня 1965 року в Харкові, Україна. Освіту здобув у художній академії Харкова у напрямку дизайн, яку закінчив в 1990 році. Після навчання працював спочатку викладачем на факультеті живопису і графіки в Харкові, потім експертом в галереї Nella, Харків.

сафронов

У 1995 році Сафронов почав викладати живопис і Малюнок в художній майстерні АРТ-Z, Аугсбург, Німеччина, в даний час він доцент. З 1997 року - вільний художник. Живе і працює в Німеччині.

сафронов4

сафронов1

16.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *