Світ яскравих кольорів у живописі українки Ольги Дарчук

Картини української художниці Ольги Дарчук просякнуті життєрадісними пастельними тонами. Вони дарують тепло рожевого, бузкового та блакитного кольорів, передаючи ніжність і невинність квітучих дерев, рослин і чагарників. 



Прекрасне поєднання пастельних відтінків в садових кольорах, декоративних рослинах і квітучого персикового дерева з ніжно-рожевими пелюстками, відтіняють романтичність містка через невеличкий струмок. А на присадибні будиночку, загубленому далеко в горах, чудово гармонують прекрасні, подібно казковому оазису, блакитні й жовті, сині та бузкові ніжні квіти. Їх стебла, на яких знаходиться незліченна кількість бутонів, схиляються до самої землі, закриваючи піщану землю і безплідні каміння.



Виявляється, в арсеналі митця не тільки чудові краєвиди, а й натюрморти, які передають тонкий аромат квітів. Не чужа автору і морська тематика. Зображуючи море, Ольга не може розфарбувати його тільки в блакитний колір. Морська гладь, по якій ковзає самотній вітрильник, рясніє чудовим мерехтінням кольорів. 



З 2002 року роботи художниці виставляються не тільки на виставках і аукціонах України, а й у провідних галереях Європи та Америки. У минулому році Ольга заснувала власну художню майстерню під назвою «Світ яскравих кольорів».

23.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *