Сонячні симфонії рідного краю на полотнах Ірини Клиби

Ірина Клиба - талановита українська художниця - імпресіоністка. У своїй творчості надає перевагу пейзажам. Але, окрім цього, художниця створює реалістичні натюрморти, портрети та картини, виконані в незвичній техніці. Нещодавно Ірина обрала для себе шлях мандрівного живописця.



Робочий час вона проводить у пошуках, з етюдником за плечима. У своїх подорожах вона намагається знайти і впіймати світло. Це їй вдається: світла в картинах мисткині настільки багато, що таке враження, ніби сяє не тільки сонце, а все навкруги - небо, хмари, квіти, пісок, трава...І не відбитим, а власним світлом. Та ще буяння кольору. Радісного, яскравого, живого. Рука майстра надає звичайній олії вітальної сили. А це наразі така рідкість - справжнє життя на полотні. Безліч критиків називають полотна Ірини Клиби - партитурами сонячної симфонії рідного краю.



Мисткиня брала участь в міжнародній виставці в Китаї - Shanghai LuxExpo 2015 Exhibition. Це була перша експозиція Ірини в Азії, її супроводжував великий успіх, художниця знайшла в Китаї багато поціновувачів свого мистецтва.

18.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *