Сюрреалістичні полотна Ори Тамір захоплюють глядача футуристичними рисами

Ора Тамір (Ora Tamir) почала малювати в той час, коли діти її віку зазвичай грали "в класики" або стрибали на скакалці. Те, що вважалося хворобою, яка швидко мине, перетворилася в хронічне "захворювання". Спроба описати картини Ори походить на марну спробу передати відчуття від снів або фантазій. Використовуючи м'які соболині кисті і масляні фарби, художниця пише (або розповідає?) в своїх символічних картинах цілі історії. Її сюрреалістичні, чуттєві полотна виражають основні емоції і насолоджуються, розбираючи, хитромудрі мережі думок людини.

Живопис Ори, незважаючи на явні футуристичні якості, служить джерелом неземної краси. Художниця не планує свої картини заздалегідь, вони створюються абсолютно інтуїтивно.

тамир

Кожне полотно це результат старанних і тривалих, а часом і болісних праць, повних любові. Персонажі картин пов'язані з Орою особисто, вони зачіпають душу глядача і діляться з ним своїми почуттями. Перший крок картини - це ідея. Дерев'яна дошка покривається гіпсом і шліфується до появи дуже гладкого "підшерстя". Олійні фарби й пензлі соболя використовуються для створення фону.

тамир1

тамир4

Після того, як він висохне, наноситься наступний шар. Так народжуються історіі та образи, які захоплюють нас. Картина буде розвиватися і змінюватися ще довго, поки Ора нарешті не скаже: "Вони відчувають себе добре". Робота над картиною може тривати від місяця до кількох років. 

тамир3

22.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *
violet
27.11.2017
Дякую! Мені подобається живопис пані Тамір