Прагнення до ідеала: Алессандро Палья пише вражаючі картини чорнилом

Алессандро Палья, уродженець Мілана, столиці італійського дизайну, використовує інтенсивні чорнила чорного кольору, щоб посилити взаємодію між природним світлом і предметом
Алессандро Палья (Alessandro Paglia) завжди був зачарований чистою і елегантною простотою класичного поєднання кольорових і чорно-білих тонів, будь то в образотворчому мистецтві, дизайні, моді, кіно або фотографії.

Його техніка зазвичай не так проста, як здається спочатку. Він не просто відтворює те, що ви бачите в житті. Алессандро вибирає і вивчає об'єкт з обережністю, переносить його в студію, спотворює його, покращує, занурюється в об'єкт, руйнує або відновлює його, комбінує з іншими об'єктами. Потім він бере десятки фотографій, намагаючись знайти цей ідеальний образ з точки зору композиції та контрасту світла і тіні.

чорнило1чорнило


Потім він ретельно відтворює об'єкт чорним чорнилом на зернистому папері для акварелі. Кожна ілюстрація займає від 50 до 250 годин роботи. Маючи освіту і досвід в області предметного дизайну і більше десяти років досвіду в цій галузі,
Алессандро говорить: «Об'єкти приваблюють мене естетикою, текстурами, матеріалами, обсягами. Я відчуваю, що предмети розповідають історії, я натхненний їх формою, винахідливістю їх творців, їх прихованим світом. У якийсь момент я просто відчув, що мені потрібно об'єднати ці дві пристрасті. Я хочу подати по-новому і деформувати історію об'єкта ». Предмети Алессандро часто є знаковими зразками історії дизайну або поп-культури.

чорнило3чорнило2

18.01.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *