Квітці Цісик присвячують концерт

4 квітня у Національній опері відбудеться благодійний концерт, присвячений американській співачці українського походження Квітці Цісик. Вартість квитків від 50 до 600 грн.

У ньому візьмуть участь скрипаль з Канади Василь Попадюк, львівський співак Павло Табаков, американська музикантка Брія Блессінг та артистка Оксана Білозір. У концерті використають оригінальні голосові фонограми Квітки Цісик та архівні відео.

Ведучим дійства буде міністр культури Євген Нищук. Воно відбудеться у рамках україно-американського благодійного проекту "Незабутня Квітка". Існує з 2007 року.

Усі жінки сім'ї Цісиків померли від раку грудей. Кожний захід проекту проводиться як благодійний. Частину коштів від продажу квитків перераховують в онкоцентри для профілактики та лікування раку молочної залози серед жінок України.

Цього року у день пам'яті Квіткі Цісик, 4 квітня, на концерті передадуть 100 тис. грн. для придбання пересувного мамографа "Квітка" для профілактики і лікування раку молочної залози серед жінок Києва. У 2007 році такий самий мамограф передали в користування лікарням Вінничини.

21.03.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *