Канадська художниця відтворює сюжети фільму на кондитерських виробах

Сучасне мистецтво не обмежується фарбами, пензлями та масштабними полотнами. Художники готові зробити усе можливе і неможливе, аби привернути увагу і залишатися у списку ТОП. Дивовижно, але у більшості це виходить..Ось, наприклад, канадський кондитер-художник вміло це довела. Вже понад два роки Джессіка Лі Кларк-Боджін (Jessica Leigh Clark-Bojin) не припиняє дивувати власних підписників, а з ними й весь світ. 

Черпаючи натхнення у поп-культурі, художниця створює на хрусткій скоринці пирогів портрети знаменитих персонажів, людей або сцени з фільмів. Джессіка почала робити незвичайну випічку в 2016 році, назвавши свій проект «Пироги - це приголомшливо» (Pies are awesome). Відтоді вона розширює межі можливого, поєднуючи любов до солодкого і всього іншого. 



"Моя місія - показати світу, що пироги можуть не тільки конкурувати з креативними весільними тортами й химерними десертами з усього світу, а й бути потішними та легкими у приготуванні", - розповіла майстриня. Більшість фанатів Джессіки - кіномани. Вони з нетерпінням очікують нових картин та героїв, які виглядають дуже апетитно і в той час реально. 

24.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *