"Ілюзорні" роботи Джила Брювеля змушують затамувати подих від захвату

Час швидкоплинний, час пластичний... Час - тема, яка хвилює художника Джила Брювеля (Gil Bruvel). Він майстер широкого профілю, в його портфоліо є графіка, живопис та скульптура.Брювель народився в Сіднеї, Австралія, в 1959 році і розпочав вивчення основ скульптури з 9 років, і уже 40 років продовжується його кар'єра.

За 4 десятиріччя творчої діяльності майстра відбулосі багато соціальних змін. Змінювалися і напрямки творчості Брювеля: сюрреалістичні картини, функціональні меблі, різноманітні проекти в змішаній техніці та скульптури з металу. Однак його перехід з одного напрямку на інший проходив досить легко. Для Джила акт творчості являється синонімом відкриття, ось чому він постійно знаходиться він постійно знаходиться в пошуку нових форм самовираження. Останнім часом художник захопився цифрови ліпленням та друком 3D.

джиль брювель 1

джиль брювель 3

Нова технологія дала ширші можливості для творчої уяви. Роботи Брювеля не піддаються класифікації, але сам художник називає свій стиль "ілюзорним". Джил зміг зберегти почуття допитливості, самопізнання та творчого пошуку та продовжує свої інтелектуальні та емоційні пригоди, постійно вивчаючи нові творчі методи та інструменти.

джиль брювель

Ukraine Art News рекомендує:

"СВЕТЯЩИЕСЯ" КАРТИНЫ КРИСТОФОРО СКОРПИНИТИ ВПЕЧАТЛЯЮТ СВОЕЙ ЭФФЕКТНОСТЬЮ

СВІТ МРІЙ ТА СЮРРЕАЛІЗМУ НА КАРТИНАХ ЮНОЇ ХУДОЖНИЦІ ДІМІТРИ МІЛАН

 

 

 

21.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *