Художниця Крісті Хаворс "повертає" глядача в чарівну пору дитинства

Роботи художниці Крісті Хаворс являють собою виявлену доброту і несуть всеосяжну любов. Вони сповнені дитячої невинності і чистоти, вони відкривають завісу таємниці природи і дозволяють побачити красу елементальних царства. Роботи Крістін пробуджують почуття ніжності і любові, змушуючи захоплюватися красою чарівних образів. В її роботах виявлені радість дитинства і хвилюючі світи ангелів, фей і русалок.
Христина Хаворст народилася в Блекберн в Ланкаширі, Англія і займалася малюнком і живописом з раннього дитинства. Вона вчилася в Вулверхемптон коледжі мистецтв і працювала на позаштатній основі протягом декількох років, і як ілюстратор і як образний художник.
Відома англійська художниця Христина Хаворст присвятила свою творчість лялькам. В кінці 70-х - 80-е років вона часто представляла свої роботи на різних виставках, незмінно викликаючи інтерес до своєї творчості.

хаворс1

хаворс

На початку 90-х Христина стала працювати художником і в 1993 році вибрала для творчого проекту острова Man Christmas Stamps.
Христина Хаворс була запрошена як розробник костюмів для хореографії 'Попелюшка' Ковент-Гарден Королівського Балету сера Фредеріка Аштона, який був поставлений в грудні 2003 року. Це була велика честь для неї і виконанні мрії, бо Христина завжди цікавилася балетом з раннього дитинства.

хаворс4

хаворс32

Сьогодні художниця займається виготовленням різних творів дизайнерського мистецтва - колекційних статуеток, вітальних листівок, посуду і, звичайно, ляльок. Серед її робіт є найрізноманітніші ляльки - тут і казкові красуні, і малюки, і поросята, і ведмеді. Але самими дивними й найпрекраснішими з них є колекції «Феї» і «Ангели».

хаворс5

05.12.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *