Художник Крістіам Рамос створює шедеври зубною пастою

Картини мексиканського художника Крістіама Рамоса є досить незвичайними, адже створені вони лише зі звичайної зубної пасти. Деякі з його помітних робіт: Робін Вільямс, Майлі Сайрус, Емма Уотсон, Леді Гага й Елтона Джон. Всі вони були зроблені з використанням продуктів від різних брендів гігієни порожнини рота. Виготовити картини із зубної пасти - набагато складніше, ніж це здається, Рамос витрачає до 200 годин і 30 тюбиків пасти на одне полотно. 



"Це дуже важко, щоб зробити всі ці речі, тому що зубна паста стає дуже липкою і швидко сохне. Запах також може бути переважним фактором, адже його доводиться вдихати протягом довгих днів по 10 годин", - розповів митець.



Крістіам Рамос, який почала малювати у віці п'яти років, завжди був зацікавлений у конвертації дивних предметів. Саме тому вирішив не відкладати власні бажання у далекий ящик, і створити власну техніку, яка підкорить увесь світ. 



"Я починаю пальцем наносити перший шар, а потім даю йому висохнути. Потім я наношу наступний шар, щоб почати надавати йому необхідні риси, через те, що зубна паста може бути майже прозорою. Я наношу шари до тих пір, поки не отримаю той тон, який мені потрібно. Іноді мені доводиться використовувати пензлі для дрібниць", - поділився Крістіам.

21.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *