Герої АТО хочуть позбавити Лободу народного звання

 Інваліди АТО створили петицію на сайті президента Петра Порошенка.

"Заслужена артистка України Світлана Лобода виступила в Росії 7 раз тільки за новорічні свята. Співачка двічі співала на передноворічних «вогниках» телеканалів «Музика першого» та «ТВЦ», а в саму новорічну ніч дала кілька концертів для російських олігархів в Майамі. Замовники Лободи — власник Crocus Group Араз Агаларов, відкрито просуваючий ідею довічного правління Путіна і власник «Бінбанку» Михайло Шішханов, який доводиться племінником найбагатшого за версією Forbes росіянина і одного з головних спонсорів війни на Донбасі Михайла Гуцерієва. Різдво співачка відзначила виступом в Сочі на концерті нев'їздного в Україну Григорія Лепса.

За підсумками року українські ЗМІ опублікували інформацію про фінансові успіхи Світлани Лободи. Зрадницькі гастролі принесли їй 1 200 000 $. І це не враховуючи закритих вечірок російських олігархів! З цих коштів заслужена артистка України не пожертвувала на відсіч російської агресії в зоні АТО ні копійки", — заявляє автор.

У підсумку автор петиції вимагає позбавити Лободу звання і навіть громадянства.

"За зраду і образу українського народу просимо вас покарати Світлану Лободу, позбавивши її почесних звань заслуженої артистки України та громадянки України", — йдеться в петиції.

04.02.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *