Фотографії Мелісси Вінсент "надихають" на подорожі

Мелісса Вінсент - одна з найвідоміших сучасних фотографів, яка знімає винятково на iPhone й обробляє знімки за допомогою мобільних додатків. Її роботи в жанрі digital art високо оцінені такими авторитетними виданнями, як National Geographic і Time Magazine. Також у 2012 році вона ввійшла до десятки кращих фотографів за версією MPA, і це далеко не всі її професійні досягнення. 


"Для мене «мобільне» мистецтво - це як спуск в кролячу нору (якщо ви пам'ятаєте Алісу). Мені завжди подобалося фотографувати родину; ще я робила знімки на відпочинку, іноді знімала природу. Але тільки в 2011 році, зареєструвавшись в Instagram, я пристрасно захопилася мобільною фотографією. Вона охопила всі аспекти моєї діяльності, я навіть уявити собі не можу свій день без того, щоб нічого не сфотографувати або не відредагувати", - захоплено розповідає дівчина.



 Відомо, що абсолютно всьому фотограф вчилася сама. Велике натхнення отримую від природи. Завдяки тому, що в лісі так спокійно, її голова проясняється, і в ній виникають нові ідеї. Дуже надихає музика. Під час роботи над зображенням слухає щось в навушниках. Кіно і книги також дуже допомагають розігратися уяві. Мелісса не збирається зупинятися на  досягнутому, а навпаки розвивати свою професію кожного разу з кожним фото.

17.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *