Фотографії Джорджа Дігалакіса "подарують" спокій душі

Сучасне мистецтво - не те, що ми бачимо, а те, що відчуваємо, адже у кожного своє сприйняття навколишнього світу. Монохромні роботи Джорджа Дігалакіса (George Digalakis) - відмінний приклад цього. Його знімки - безмовні історії, в яких природа, оповита тишею, спокоєм і умиротворенням, говорить красномовніше будь-яких слів. Грецькому фотографу 57 років, зараз він мешкає в Афінах. Йому подобається знімати природу, особливо озера і лимани, але вода - не головна тема в його знімках. Дігалакіс використовує водну гладь і небо як полотно, на якому розставлені об'єкти, що утворюють композицію.

Він знімає виключно в чорно-білій гамі, його роботи - естетичне задоволення для очей, де кожен сюжет - втілення безтурботності. Нескінченні горизонти, поодинокі дерева, безкрайня водна гладь, зграї птахів, що сидять на гілках, пустельні пірси, рибальські човни та багато іншого вражає своєю витонченою, а почасти й зовсім стриманою красою. Фотографії майстра вже давно знайшли своїх фанатів у різних куточках світу. Відомо, що Джордж не збирається зупинятися, а навпаки відкривати для себе та суспільства нову грань природи.

19.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *
Валерій
19.03.2018
Як було б важливо, щоб СУЧАСНІ батьки (особливо МОЛОДІ) виховували своїх діточок на ТАКИХ образах. Може менше б стало у НАШОМУ українському світі жорстокості, насильства, безладу. Я певен, що саме з малих років слід вкладати у дитячі душі і почуття, і повагу до СПОКОЮ. Щоб не проростала у дитячих душах жага до "ламання", "кривляння", "насильства".