Фотограф Вінсент Бурільон "наповнює" свої роботи філософським змістом

Вінсент Бурільон (Vincent Bourilhon) - молодий французький фотограф з креативним поглядом на світ і мистецтво фотографії. На момент створення знімків, що ви можете побачити далі, Вінсенту було всього 20 років і, незважаючи на це, він уже створює цікаві знімки, які виконані дуже талановито і мають особливу філософську глибину. Для творчості цього фотографа характерно використання різних сюрреалістичних образів. За допомогою графічних програм він перетворює свої знімки і робить з них щось цікаве, іноді забавне, іноді меланхолійний.


Мистецтво фотографа - це світ повний чудес. Користуючись реалістичністю фотографії, свої чарівні, казкові світи він робить більш достовірними. Глядач, розглядаючи його роботи, може повірити в те, що в житті є місце казці і найнеймовірнішим чудесам. У всякому разі, це дуже красиво, позитивно і подобається сучасному глядачеві.

винсент3винсент4

Захоплюючись фотографією, а також комп'ютерної ретушшю і цифровий живописом всього чотири роки, Вінсент уже встиг взяти участь в декількох великих виставках в Парижі, що вже говорить про певний визнання, як з боку любителів фотомистецтва, так і з боку справжніх професіоналів.

16.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *