Емоційний хаос на акварельних полотнах Сильвії Пеліссеро

Неодноразово сучасні художники стверджують, що вік для творчості зовсім не важливий. Яскравим прикладом постає дівчина, народжена в Італії на ім'я Сильвія Пеліссеро. Попри свій юний вік, вона вже встигла заявити про себе на весь світ як талановита художниця. Та й багато мистецтвознавці погоджуються з тим, що її картини виглядають незвично зрілими. Йдеться про італійського самородка Сільвію Пеліссеро (Silvia Pelissero), що працює під вигаданим ім'ям Агнес-Сесіль (Agnes-Cecile).



Картини Сільвії «зачепили» багатьох колекціонерів своєю емоційністю і яскраво вираженим авторським стилем, що зазвичай властиво роботам дорослих і досвідчених майстрів. Її акварелі легкі й виразні. Вони не статичні, в них відчувається порив: доволі часто образи випливають майже з хаотично розкиданих мазків і аморфних патьоків. Крім акварелі, Сільвія також експериментує з олійними й акриловими фарбами, тушшю і лаком.



За словами Сільвії, вона не збирається зупинятися, а навпаки готова цілодобово розвивати свою майстерність. Цим самим дівчина хоче довести, що талант - мала частина для величезного успіху.

10.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *