Еллі Голдінг може втратити голос

Популярна британська співачка Еллі Голдінг була змушена скасувати найближчі виступи через проблеми зі здоров'ям, пише The Sun. За даними таблоїду, медики діагностували у артистки сильне виснаження, яке, якщо не прийняти термінові заходи, може негативно позначитися на загальному стані здоров'я співачки, включаючи її голос. Зокрема, вони попередили Голдінг, що якщо вона не дасть своєму організму відпочити, то це може привести до необоротних пошкоджень голосових зв'язок.

Побоювання медиків викликав той факт, що з початку поточного року Голдінг дала вже понад 100 концертів.

Співачка вибачилася перед своїми шанувальниками, пообіцявши повернутися як можна швидше. У минулі вихідні артистка повинна була виступати на фестивалях в Латвії та Фінляндії, але була змушена скасувати ці концерти за наполяганням лікарів.

Еллі Голдінг отримала популярність після того, як посіла першу сходинку в опитуванні BBC Sound of 2010 і перемогла в номінації «Вибір критиків» у конкурсі BRIT Awards 2010 року. Після підписання контракту з Polydor Records в 2009 році випустила свій перший EP «An Introduction to Ellie Goulding», за яким вийшов дебютний студійний альбом, «Lights».

«Lights» дебютував на першій сходинці в UK Albums Chart, у Великобританії було розпродано понад 850 тисяч копій цього альбому. У грудні 2010 року кавер Еллі на пісню Елтона Джона «Your Song» досяг в Сполученому Королівстві другий рядки. Цю пісню співачка виконувала на прийомі з нагоди весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон в Букінгемському палаці.

19.07.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *