Дівчина створює знімки в Instagram, використовуючи сотні книг

Користувачці Instagram Елізабет Саган (Elizabeth Sagan) створює знімки для свого акаунту, використовуючи сотні різних книжок.

«Все це почалося три роки тому, на третьому курсі коледжу, - розповіла Саган BuzzFeed. - У мене був поганий період у житті. За кілька років до цього я припинила читати свої улюблені книги і почала читати серйозні - книги, корисні для майбутнього студента правознавства».

 

«Я намагалася бути людиною, якою не була. Тому, потихеньку, я дозволяла собі знову читати художню літературу. Після багатьох років необізнаності про ринок мені потрібна була платформа, щоб стежити за видавничим світом. Тоді я відкрила Instagram!"

 

В особистій колекції Елізабет - тисячі книг, але фотографії їй допомагає створювати кращий друг Джеймс Тревіно, який також веде свій аккаунт в Instagram в схожому стилі.

 

«Кожне фото може зайняти від 30 хвилин (щасливий випадок) до декількох годин (невдалий випадок). Я знімаю фото партіями. Щомісяця я збираюся до Джеймса й цілий тиждень ми фотографуємо. Зазвичай нам вдається зробити 16-20 фотографій, які я викладаю цілий місяць», - говорить вона і додає, що таким чином намагається надихнути людей читати більше.

 

 

 

 

 

 

 

 

20.10.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *