Арт-терапія допомагає лучанину реабілітуватися після АТО

Боєць «Айдару» Руслан Кашаюк з Луцька реабілітується після війни за допомогою арт-терапії. Переважно малює на склі. У своїх роботах чоловік зображує друзів, бійців і волонтерів. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Волинь.

Щоб удосконалювати свої навички малювання, Руслан Кашаюк вступив до університету на спеціальність «Образотворче мистецтво», а також паралельно навчається в Іконописній школі Українського Католицького Університету.

Чоловік ділить свої роботи на серії «Волонтери», «Друг» і «Айдар». Зокрема, серед його робіт є портрет волонтерів Наталії Попової та Тетяни Должко, військовослужбовця Олега Вишневського і друга Олександра Нагайовського.

 

У серії "Волонтери" волинський художник зобразив і Романа Зозулю. "Хочу подякувати і підтримати Людину з серцем патріота, душею націоналіста, гравця збірної УКРАЇНИ Романа -Роман Зозуля Велика вдячність і шана тобі, Ромчик, за те, що ти в нас такий є" - підписав волинянин своє творіння.

 

А ще художник увіковічнив на склі своїх побратимів-військовослужбовців. Таких робіт у Руслана Кашаюка вже йде на десятки.

 

Тетяна Должко

Наталія Попова

Олег Нагайовський

23.04.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *