Андрій Хливнюк прокоментував виступ О.Torvald Євробаченні 2017

На прес-конференції щодо виходу міні-альбому "Голий король" у Андрія Хливнюка запитали про те, чому виступ О.Torvald не оцінили глядачі й журі.

"Зрозумійте одну просту річ. Люди роблять якусь одну продукцію. Хочуть її рекламувати. Туди вкладаються великі кошти. Так на телебаченні з'являються рейтингові програми, щоб в праймтаймі крутити рекламу. Якщо глядачі готові їсти лише те, що дають в прамтайм, мені їх шкода. А то нам дають Євробачення й ми говоримо тільки про нього. Шукайте собі більш глибоких годин відпочинку, ніж перегляд телебачення.", - сказав Хливнюк.

Андрій Хливнюк був саундпродюсером альбому "Ти є" гурту О.Torvald. У новому міні-альбомі "Бумбокса" "Голий король" композиція "Вечір в Ріо" записана разом з О.Torvald.

"У нас дуже цікава історія вже багаторічної дружби й мого вболівання за них. Пишаюсь, що мені й моїй команді вдалося вивести цю групу на новий щабель відомості і якості. Великий відсоток цього моя заслуга як співавтора й продюсера попередньої платівки. Спільна пісня залишилася з попереднього релізу. Її шкода було не видати. Можливо завтра вони почнуть писати такі пісні, що я поїду виступати в них на розігріві", - каже співак.

Рок-гурт "Оторвальд" на Євробаченні-2017 посів 24-те місце серед 26 виконавців фіналу. Це — найнижчий результат в історії участі України в пісенному конкурсі. Виконував англомовну композицію "Час".

24.05.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *