Американська художниця "відтворює" внутрішній світ жінок

З дитинства Енні Терраццо (Annie Terrazzo) звикла оточувати себе мріями, вони були нестандартними і хаотичними. Виховувалася матір'ю, яка була "хворою" артисткою і батьком, який був гонщиком Формули-1.



Цьому хаосу протистояла інша рідня, яка за допомогою ювелірного мистецтва і пленерного живопису навчила, її помічати та цінувати красу, яка оточувала її кожен день. Більшу частину свого дитинства вона провела, пишучи п'єси та записуючи їх на старій друкарській машинці, дивлячись фільми й мріючи про Париж. В результаті, її дитячі захоплення наклали відбиток на подальшу роботу і як модельєра і як художника.



Після закінчення академії мистецтв в Сан-Франциско, Терраццо почала кар'єру в живописі як художник в стилі треш-портрет. Вона зосередила увагу на використанні знайдених речей: плакатів, газет і журналів. Дівчина докладає зусиль щодо забезпечення роботи, які дозволяють глядачеві розпізнавати її унікальну візуальну мову, засновану на зображеннях і текстах, привертаючи увагу глядачів своїми технічними навичками й увагою до деталей.

25.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *