Акварелі Марини Кулик "розкривають" істинний шлях життя

Марина Кулик (Marina Kulik) - нідерландська художниця-аквареліст. З раннього дитинства дівчина мріяла дарувати людям радість. Випробувавши усі шляхи, до душі припало лише образотворче мистецтво. Вона була офіціанткою, діджеєм, кадровим агентом, менеджером з маркетингу, учителем і навіть моряком, але завжди поверталася до живопису. У 2000 році, нарешті, зупинила пошуки себе й оселилася на старій фермі на півдні Франції, де зайнялася живописом. 



Марина створює картини великого розміру прозорою аквареллю як в реалістичному, так і в абстрактному стилі. "Акварель відразу мені сподобалася, тому що у неї є свій характер. Нею можна капати, дозволяти текти та наносити сухим способом, кожен з яких ти не можеш повністю контролювати", - розповіла художниця. 



Її роботи часто повторюються, але є основна тема "шлях життя". Кожен рядок, кожна стрічка або ганчірка в моїй роботі є символом цього "шляху життя", тому що вони мають початок і кінець, між якими щось відбувається. Окрім цього майстриня захоплено пише портрети, які дивують своєю реалістичністю.

20.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *