Виставковий зал "Імпасто" перетворили на весняний сад

У виставковій залі «Імпасто» у м. Виноградів відкрилася експозиція під назвою «Весна». На виставці представлені майже шістдесят творів живопису та графіки, а також близько п’ятьох десятків виробів із глини. Перші весняні квіти, тюльпани, іриси, троянди, орхідеї та мальви цвітуть на справді весняних роботах, представлених у виноградівській картинній галереї. Ось тут цвіте яблуня, а там уже вкрився яскравими барвами весь сад – тематика всіх полотен відповідає назві експозиції.




Кожна авторка представила по кілька робіт. Різні техніки виконання та індивідуальне бачення поєдналися в прагненні створити весняний настрій та передчуття тепла. І це, як відзначили всі присутні на відкритті експозиції, справді вдалося. Представлена на виставці й добірка виробів декоративно-прикладного мистецтва – яскраві й самобутні тарілки, вази, писанки. Живописні полотна викликають яскраві емоції, вражають образною інтерпретацією складових буття, захоплюють у полон настрою, а вироби з глини демонструють природне відчуття кольору.

В експозиції представлені роботи таких художниць, як Маргарита Тегзе, Маріанна Гаврило, Діана Добош-Брода, Вікторія Тайпс, Ірина Товт, Гелена Матій, Валентина Костьо та Ольга Гал. Виставка «Весна» триватиме в галереї «Імпасто» протягом трьох тижнів.

21.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *