Весняна експозиція Юлії Єгорової стартувала в Ужгороді

В ужгородському кафе «Fanka» відбулася презентація виставки живопису та кераміки української майстрині Юлії Єгорової-Рогової. На виставці приблизно півтора десятка мальовничих та 12 керамічних робіт мисткині. Усі вони об’єднанні тематикою весни та нещодавнім цвітінням сакур у місті над Ужем.



«На цю виставку мене надихнуло цвітіння наших казкових дерев. Точніше, оцей загальний настрій, реакція людей на навколишнє. Сплеск оцієї краси змушує людей жити повним життям – радіти, забути про незгоди, попри труднощі, відчувати моменти щастя. І на картинах хотіла відобразити саме ці моменти, які викликають такі емоції. Адже не секрет, що картини мають можливість спілкуватися з людьми», – розповіла художниця.


Місце для експозиції художниця обрала не випадково, на думку мисткині, слід частіше виходити з галерейного простору. Мальовничі роботи намальовані олією на полотні, картоні та папері. До речі, на виставці «Краплинки краси» майстриня вперше представила роботи, зроблені олією на папері. З-поміж жанрів на експозиції представлені пейзажі та напівабстрактні роботи. Що стосується керамічних виробів, то на виставці представлені гончарні вироби, блюда, горщики, вази. Виставка «Краплинки краси» у кафе «Fanka»триватиме близько місяця.

14.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *