У столиці стартує виставка морських пейзажів Дмитра Богачука

Галерея Brucie Collections (м. Київ, вул. Січових Стрільців, 55Б) презентує персональну виставку Дмитра Богачука – українського арт-фотографа, який працює у жанрі пейзажної фотографії.

Дмитро Богачук – учасник багатьох міжнародних виставок, автор декількох фотокниг, власник фотографічних нагород. Його серія про людину у просторі здобула 1-ше місце за версією міжнародного конкурсу MIFA. Фотографічна серія «Рівнинний край» вперше була представлена в Парижі на фестивалі Le Quatrieme Image в 2017 році.

З 4 жовтня 2017 року український глядач зможе відкрити для себе «Рівнинний край», новий проект Дмитра Богачука, головна тема якого – морський пейзаж. До серії увійшли фотографії 2012-17 рр., створені там, де море торкається землі.

виставка морських пейзажів

Автор вважає, що фотографія повинна бути універсальною. Проста естетика та повітряна атмосфера світлин подумки переносить глядачів до морського узбережжя. Кожен, побачивши знімок, впізнає пейзаж знайомий з дитинства, навіть якщо не був у цих країнах. Пастельні кольори та стиль мінімалізму, притаманні світлинам, роблять їх простими та, у той самий час, відкривають глибинні почуття та емоції, викликані морем, до якого всі тяжіють. 

виставка морських пейзажів.jpg3

Роботи Дмитра Богачука будуть доступні для перегляду та придбання в галереї Brucie Collections з 4 жовтня до 17 грудня 2017 року.

Ukraine Art News рекомендує:

МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА «ЗАКОХАНІ У ЖИТТЯ» СТАРТУВАЛА У СТОЛИЦІ

НА ГРАНИ НЕВЕСОМОСТИ: КАРТИНЫ ОЛЕГА ЧУБАКОВА ПОРАЖАЮТ СВОЕЙ "СОЛНЕЧНОСТЬЮ"

 

 

 

03.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *