У Нью-Йорку стартувала виставка "Україна на передовій"

18 листопада 2017 року в Нью-Йорку в Українському музеї відбулася презентація фоторобіт «.RAW Україна на передовій» за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Презентація «.RAW Україна на передовій» присвячена документальній фотохроніці військових дій на Сході України з 2014 року та демонструє перетворення української армії, суспільства через спогади очевидців і безпосередніх учасників цього процесу.

Відкриваючи захід державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко зазначив, що ключова аудиторія даного заходу – це українці, які живуть за кордоном. "Ми звертаємося до кожного з них: якщо ви приведете двох-трьох своїх друзів не українців і покажете їм, що таке Україна, що відбувається в Україні, то ми досягнемо свого результату", - розповів Артем  Біденко.

передова виставка1

Водночас за його словами презентація спрямована не тільки на поціновувачів мистецтва, але також на політиків, журналістів та активних представників громадянського суспільства.

Радник Міністра з питань стратегічних комунікацій Аліна Фролова додала: «Презентація фоторобіт є важливою складовою стратегічної комунікації України зі світом, адже роботи демонструють поточну картину подій на сході та зміни, які відбуваються в армії. Країна змінюється. Змінюється нація. І на шляху цих змін нашій країні необхідне міжнародне партнерство».

Презентація фоторобіт вже відбулася у Парижі та Берліні.

21 листопада фотороботи презентують у Вільнюсі в рамках експозиції за результатами фотоконкурсу Тадаса Дамбраускаса “Lithianian armed forces in photography”.

передова виставка

Нагадаємо, що проект ініційований Міністерством оборони України та Центром стратегічних комунікацій StratCom Ukraine. Як зазначили організатори, експозиція стала платформою для соціально-інформаційної та культурної дипломатії України на міжнародній арені.

21.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *