У київському музеї відкривається виставка Анатолія Криволапа

Персональна виставка найдорожчого українського художника Анатолія Криволапа відкриється 13 грудня у Музеї історії Києва за підтримки Ощадбанку, яка триватиме до 19 січня 2019 року.

Анатолій Криволап тривалий час очолює рейтинг найуспішніших українських художників. З 2010 по 2015 рік на світових та вітчизняних аукціонах продали 18 його картин на загальну суму $771 180. З яких $121 343 ― за полотно «Кінь. Ніч», що продав у 2011 році аукціонний дім Phillips у Лондоні. А у 2013 році інша картина з цієї серії «Кінь. Вечір» пішла з молотка за рекордну суму на тому ж аукціоні за $ 186,200. Роботи Анатолія Криволапа входять у майже всі зібрання найвідоміших українських колекціонерів сучасного мистецтва.

За словами представників державної фінансової установи, Ощадбанк послідовно підтримує та просуває українське мистецтво.

«Ця виставка ― черговий крок у співпраці нашого банку та пана Анатолія. Так, преміум-сайт premium.oschadbank.ua ми оформили у стилі картинної онлайн-галереї. Першою на інтернет-сторінці демонструється добірка картин Анатолія Дмитровича. Окрема частина сайту має назву «Картинна галерея». Там можна не лише роздивитися шедеври українського образотворчого мистецтва, а й проконсультуватися щодо їхнього придбання», — йдеться у повідомленні менеджементу банку.

06.12.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *