У Франкфурті-на-Майні побачать «живописні горизонти» Ганни Криволап

У відомій франкфуртській галереї «Barbara von Stechow», 22 серпня відкривається виставка «Горизонти» української художниці Ганни Криволап.

Німецькій публіці буде показано серії робіт, які вже виставлялися в Національному музеї «Київська картинна галерея», у віденському музеї «MOYA» та «Українському інституті» в Нью-Йорку. Також будуть представлені  нові роботи, в яких зображено горизонти Нью-Йорка, Відня, Мюнхена та Берліна. Урочисто відкриватиме виставку український консул Алла Польова.

Ганна Криволап володіє рідкісним талантом пом’якшувати закам’янілість міських пейзажів, барвисто оживляючи їх. Вона вміло перетворює кожне своє мальовниче «місто» в явище природи, яке начебто і не створене людськими руками.

«Для мене виставка за кордоном, як особиста місія культурної дипломатії. Я хочу представляти Україну за її межами та показати нашу сильну сторону, глибоку історію та мистецтво. Що у нас є не тільки глибока та древня культура, але і дуже активно розвивається сучасне мистецтво», — Ганна Криволап.

18.08.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *