Твори українських художників представили на міжнародній арт-ярмарці в США

З 21 по 24 квітня київська галерея Lera Litvinova Gallery за підтримки Консульства України в м.Нью-Йорк представила роботи українських митців на престижному міжнародному арт-ярмарку New YorkArt Expo, що проходить в одному з найбільших міст США.

Lera Litvinova Gallery – молодий український арт-простір, на чиєму рахунку близько двадцяти вітчизняних та міжнародних проектів, вже не перший раз відкриває мистецькі імена України для іноземної аудиторії. Командою галереї були реалізовані знакові міжнародні проекти в Німеччині, Бельгії та Люксембурзі.

Леонід Заборовський_Соняшники дозрівають

Леонора Янко говорить: «Цього року глядачів та колекціонерів Нью-Йорку чекала виставка робіт від Заслужених художників України Леоніда Заборовського та Наталії Папірної, а також яскраві роботи молодих відомих авторів Лери Літвінової, Олени Пронькіної, Наталії Корф- Іванюк та Олексія Іванюка, чиї полотна знаходяться в міжнародних та вітчизняних колекціях».

Олексій Іванюк_Вулиця

Цей інтернаціональний культурний обмін доповнила презентація нової роботи від німецького стріт-арт митця Johnny Crack.

Art Expo New York – міжнародна мистецька платформа, де збираються поціновувачі мистецтва з усього світу. Захід відбувається щорічно.

 

28.04.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *