Творчість Лариси Пуханової "віддзеркалює" історію Києва

У музеї сучасного мистецтва України відкриється виставка під назвою «Киев – родина, звучавшая во сне». Захід присвячено любові до рідних місць, до Києва, зокрема. Роботи з музейної колекції об’єднані з роботами Лариси Пуханової та Вадима Жуковського.

Назва цієї виставки народилась з перефразованого вірша Олександра Вертинського, який боготворив Київ. Кожний з нас має свої спогади про місто, чи місце, де пройшли найважливіші роки життя, де нам знайомі та важливі найдрібніші деталі. Саме ці спогади зігрівають душу, наповнюючи її теплою хвилею, яка несе нас туди, де завжди затишно – в нашу глибинну пам'ять.


Скульптора Вадима граціозно пластична, відтворює настрій, емоції, рух. Філософське осмислення дійсності, різноманітність способів і форм буття, світ свідомості та природи, внутрішнє і зовнішнє – все це закладено у символізмі образів майстра, що скрупульозно працює з бронзою, мармуром, деревом, каменем. З його рук народжуються творіння, насичені художньою та емоційною виразністю.



У рамках відкриття планується презентація альбому «Київ в мистецтві», що представить упорядник Сергій Удовик. Музична частина вечора порадує витонченістю, емоційністю і безмежним позитивом. Захід триватиме з 17 травня до 17 червня 2018 року.

15.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *