Скульптор Astian Rey представить скульптури та інсталяцію на події міжнародного рівня

Скульптор Astian Rey представить свої скульптури із серії «Спостерігач» («Observer») та інсталяцію «Нестабільний стан» на події міжнародного рівня — конференції TEDxBankingUniversity, що відбудеться 18 травня на території інноваційного парку UNIT.City.

Astian Rey має активну життєву позицію, щодо проблем екології та намагається привернути увагу громадськості до неї через свої твори. Презентація робіт відбудеться за підтримки компанії Space Logistics Ukraine, що має на меті побудову космопорту в Україні. В рамках конференції представництво компанії виступить з темою «Коли тобі на голову впаде космічне сміття?».

Спостерігач-min

Astian Rey, скульптурна серія «Спостерігач»

«Головною умовою існування будь якого організму є правильне функціонування всіх його органів та систем. Наша планета не є тому виключенням. Людина нещадно використовує природні ресурси, створює купи токсичних відходів. Сміття стало серйозною загрозою, здатною викликати незворотні катастрофічні явища, які, в першу чергу, поставлять під питання виживання всіх біологічних видів.

Скільки ще потрібно тонн сміттєвої «отрути» аби остаточно дестабілізувати екосистему, тим самим спричинивши зупинку серцебиття планети?» — говорить AstianRey.

20.05.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *