Роботи угорського фотохудожника Андраша Банкуті представили у Чернівцях

У Чернівцях представили дивовижний світ фотографії великого угорського майстра Андраша Банкуті. Він відомий свою фотокореспондентською роботою у багатьох відомих друкованих виданнях, має багато нагород та премій.

DSC_0244

Митець займає значне місце в угорському фотографічному житті суспільства. Фотограф прагне розвивати мистецтво фото у своїй рідній країні, саме тому він сам ініціює виставки фотокореспондентів, заснував Будинок угорських фотографів разом з іншими небайдужими. Фотограф думає і про майбутнє фотосправи: передає свої знання студентам відразу декількох угорських університетів.

Дослідники його творчості вважають, що найголовнішою "родзинкою" митця є його власний погляд на досить повсякденні речі.

DSC_0246

 Як відзначив Андраш, він дуже любить роботи фото людей. Для цього потрібне певне знання психології, адже саме невимушені моменти - ось головне для фото.

Фотохудожник багато разів бував в СРСР, а згодом подорожував уже пострадянськими країнами, особливо його вразила незалежна Україна.

Виставка робіт "Будні", що пройшла у Чернівцях містила складалася з більше як 50 обраних фото, де зображено народження незалежної України.

 

13.07.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *