Персональна виставка Наталії Папірної «Лінія тіла»

LERA LITVINOVA GALLERY Персональна виставка Наталії Папірної «Лінія тіла» 9 серпня – 22 серпня 2018 року.


9 серпня Lera Litvinova Gallery відкриває масштабний персональний проект Наталії Папірної – Заслуженої художниці України, яка увійшла в історію не тільки України, а і усього світу. Її роботи знаходяться в колекціях музеїв Німеччини, Македонії, Польщі, України, деякі полотна були придбані Міністерством культури України. Наталія Папірна є членом Союза Художників України з 1990 року. У період з 1991 по 1997 її роботи приймали участь у виставках в Лос-Анжелесі, Ліллі, Балтіморі, Лондоні, Окленді, Нюрнберзі та ін. Наталія створила свою власну творчу систему, де її роботи можуть мати абсолютно різний характер і манеру, але при цьому зберігають неповторний почерк. На виставці «Лінія тіла» будуть представлені як нові роботи, зокрема із серії «Механізми», яку арт-простір Lera Litvinova Gallery презентував у Берліні, Брюсселі та Нью-Йорку у 2017 році, так і полотна з інших серій.

Про вже знаковий триптих із серії «Механізми» емоційно написала директор Shabshai Upgrade System, член Міжнародної Асоціації Енне-типології IEA (Каліфорнія), Галина Шабшай: «Дайте мені точку опори, і я переверну Землю!». Ці слова Архімеда – перше, що спадає на думку в цьому прекрасному творіння автора. Тут міць і велич бога часу Хроноса, і Воля людини, яка керує непохитним годинниковим механізмом. Картина – це не просто частина інтер’єру, це частина Душі автора, яка створює атмосферу. Вона здатна надихнути, подарувати радість, щастя, змусити задуматися про головне, повернутися до себе і розкрити свою творчу сторону Душі.

Триптих випромінює життєстверджуючу силу, експресивну міць Волі Людини, Дух і непохитний намір. Все це породжує настрій воїна. Він може Осідлати мить і помчати у Вічність» Леонора Янко, куратор проекту, мистецтвознавець, арт-менеджер та директор Lera Litvinova Gallery говорить: «Наталія Папірна – Заслужений Художник України, Лауреат Міжнародного конкурсу живопису “SEETAL-2006” (Швейцарія), член Академії мистецтв Нової Зеландії. Ми дуже раді представити першу за останні декілька років творчої кар’єри виставку такої знакової авторки і щасливі, що нагода презентувати її роботи випала саме нам».

м. Київ, вул. Звіринецька, 47, вхід зі сторони Новоселицького провулка. Вхід вільний.


08.08.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *