"Невидимі речі" Анастасії Худякової показали у Харкові

Молоді, креативні, активні – учасники «Срібного мольберта» пишуть, створюють нові мистецькі проекти, пробують власні сили в різних напрямах і жанрах. Працюють багато й наполегливо, і це дає свої результати. Нам, зі свого боку, приємно спостерігати за творчими кроками талановитих юнаків та дівчат. І цього разу раді вітати з дебютом учасницю ІІІ Відкритого студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт» Анастасію Худякову, яка 17 лютого 2018 року представила у виставковому залі Будинку Нюрнберга (м. Харків) персональну виставку «Невидимі речі».

Експозиція налічує 15 різножанрових робіт – це міські пейзажі, натюрморти і портрети, виконані у техніці олійного й акрилового живопису. Багато робіт, як зауважує сама художниця, мають алегоричне значення. Працювала над ними Настя впродовж двох років.

броуди1

На створення виставки талановиту дівчину надихнула мистецтвознавець Валерія Горбачова, яка й допомогла з організацією цієї виставки.

«Мабуть, настав час показати свої роботи, – роздумовує Анастасія Худякова. – Виставка називається «Невидимі речі». Чому саме так? Тому, що в своїх картинах я звертаю увагу на звичні та природні речі, які іноді є невидимими для людей. У центрі полотен – все те, що в інший час здається не вартим уваги. Своїми роботами я хочу сказати, що інколи дрібниці, які ми не помічаємо, говорять нам більше, ніж ми можемо уявити».

Дівчина зізнається, що «Срібний мольберт» для неї – «…колосальний досвід. Конкурс дав можливість подивитися на себе по-іншому, почути безцінні поради, багато чого переосмислити і йти далі з шаленим натхненням та новими силами!»

броуди2

Останнім часом Анастасія багато експериментує з матеріалами, створює рельєфи. Зі щирим запалом береться за втілення давніх та нових ідей, каже, що вже має чимало задумів і для зображення на полотнах, і для стріт-арту.

Оглянути «Невидимі речі» можна у виставковому залі Будинку Нюрнберга до 9 березня.

броуди3

Вітаємо тебе, Настю, з дебютом! Бажаємо, щоб муза була постійним гостем твоєї майстерні, ідеї – ніколи не вичерпувалися! Нехай усі твої виставки будуть яскравими й збирають довкола себе численних шанувальників! Радіємо з твоїх успіхів!

21.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *