Мініатюри Геннадія Совви, присвячені Другій світовій війні, покажуть у Хмельницькому

На військову тематику створено чимало картин, особливо у зв'язку з сьогоднішнім становищем нашої держави даній проблемі приділяють ще більше часу. Не виключення і художник із Хмельниччини  Геннадій Совва. Він підготував експозицію під назвою «WW2micro. Друга світова в мініатюрі», яку представлять уже 16 лютого о 15:00. На виставці буде представлено масштабні моделі військової техніки часів Другої світової війни у відповідному антуражному оточенніі.

Як зазначають у прес-центрі музею, військово-історична мініатюра – один з найоригінальніших видів колекціонування та один з найяскравіших різновидів образотворчого мистецтва одночасно. Крім безсумнівної пізнавальної складової, це ще й престижно: сьогодні колекціонування військово-історичної мініатюри входить до десятки найдорожчих хобі у світі.

Художник-мініатюрист за допомогою фарб може вдихнути життя в невеличкі фігурки, тим самим створити певний сюжет та оточення. Як робить це хмельничанин Геннадій Совва ви можете побачити, завітавши завтра до музею історії міста.

16.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *