Мальовничий проект Войтовичів стартує у Львові

У Національному музеї імені Андрія Шептицького відбудеться відкриття мистецького проекту "Енергія UA" Олександра та Іванки Войтович. Відомо, що проект "Енергія UA" - це відображення особливого відчуття того середовища, що дає поживу щоденному творчому спогляданню та постійному пошуку нового.


Україна - територія, повна парадоксів та символів, які створюють дивну енергетичну зону, що інспірує на своєрідні візії та дає новий поштовх до невідомого через призму нібито буденного та непримітного. Загублена в часі наша UA промовляє до світу невідомою мовою власної історії та досвіду, бажаючи про щось сказати та можливо щось доповнити .... часом це все проходить непомітно для світу, а часом стається "вибух" - "вибух" емоційний, інтелектуальний та творчий. Саме таке і відбувається через дивну, але потужну енергію що прихована тут - в землі, в повітрі, в людях...



Проект "Енергія UA" - це своєрідне продовження теми нещодавньої виставки "Іndustrial nature", що була представлена авторами у Києві в Музеї книги та друкарства України як серії творів, що занурюють глядача у дещо різні атмосфери людського буття. Виставка триватиме до 15 квітня 2018 року.

22.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *
violet
25.03.2018
мене вражає відсутність уяви