Квітучі полотна Любові Павлишин навіюють весняну атмосферу

У виставкому просторі художнього салону «Арт Про» відкрилася виставка робіт молодої ужгородської художниці Любові Павлишин. Як каже художниця, шукати асоціації у роботах любила завжди, а зараз ось ідея дозріла саме так і зацвіла квітником прекрасних Грацій. 



«Видима краса кожної Квітки несе в собі певний зміст, у ній закодована сутність Жінки. Адже колір, форма, лінії – все це є інформацією про внутрішній світ, характер, темперамент», – каже пані Любов.

Малювати Любові Павлишин подобалося ще змалку, а творчість у її житті проявлялася по-різному. Воно й не могло бути інакше, адже вона зростала у творчій атмосфері – батьки художниці теж знані митці краю, тож на світогляд та формування естетичних смаків вплинули саме вони. Зараз Любов Павлишин надає перевагу техніці пастелі, однак зізнається, що їй цікаво експериментувати, пробувати щось нове. «Квіти-Грації» – це 15 образів-асоціацій, так само виконаних пастеллю.

«Створенням квітів-образів я захопилася влітку 2017 року – тоді відчула, що прийшов час втілити у життя свій задум. Ідея мого художнього проекту полягає у тому, щоб передати внутрішній світ, красу і характер Жінки у вигляді Квітки, тож усі образи є асоціативними. Хочеться дати відчути і побачити у Жінці диво природи – Квітку, символ досконалості та гармонії, в якій закодована сутність Жінки. Світ мистецтва багатогранний, нескінченний, але на сьогодні достатньо насичений. Для мене цінним є творити щось нове, відкривати інший погляд на красу цього світу», – пояснює авторка.

20.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *