Кияни побачать 90 робіт визнаних українських митців

Унікальну можливість відвідати виставку 90 видатних українських митців нададуть киянам аукціонний дім  KUPAVA та Kyiv Lion’s Club. Лише з 19 по 24 листопада жителі столиці зможуть відвідати експозицію під назвою «Від червоного до жовто-блакитного» у торгівельному ЦУМі на 7 поверсі. І уже 25 листопада всі роботи  будуть виставлені на продаж на закритому благодійному аукціоні. 

Олександр Ройтбурд, Мамсiкови, Жанна Кадирова, Сергій Шишко, Віктор Зарецький, Михайло Божій, Петро Сльота, Данило Безуглий, Віктор Герценок, Юрій Зорко, Леся Хоменко, Юлія Бєляєва - художники, які завоювали почесне місце у світі не лише українського мистецтва, але й світового.

аукцион укр

Зорко Юрій "Північний край землі"

Різні автори, стилі та послідовні періоди демонструють художні традиції, що спадкуються від покоління до покоління, набуваючи характерних для свого часу, ознак. 

Шлях, який пройшов українських народ, знаходить відображення і в його мистецтві. Художні традиції спадкуються від покоління до покоління, набуваючи характерних для свого часу, ознак. Яскраво постають майстри пост-хрущовської доби, присутні художники-соцреалісти, а також сучасні молоді митці, які працюють з використанням фігуративного аспекту. У їх творчості можна виділити умовно поставангардні, неоімпресіоністичні і неоекспресіоністичні тенденції.

аукцион укр1

Ройтбурд Олександр "Папільниця"

Підбірку з витворів мистецтва виконала Людмила Березницька – відомий галерист, куратор та колекціонер. Ці роботи пройшли апробацію на виставках, а деякі з них були репродуковані в монографічній літературі та періодиці. Людмила надала десять робіт з особистої колекції, сума від продажу яких буде передана на благодійні проекти громадської організації Kyiv Lion’s Club.

аукцион укр3

Сльота Петро "Горщики"

17.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *