Картини української художниці Олени Богацької "запрошують" до літа

Персональна виставка живопису Олени Богацької «В очікуванні літа» - це серія чудових картин, що відображають мрії, емоції, почуття художниці, які вона передає за допомогою кольору, оскільки літо – улюблена пора року Олени. На полотнах майорять яскраві фарби, що передають позитив та радість.

  Олена Богацька володіє незвичайною і навіть важкою для написання картин технікою – мастихіном; ця техніка вимагає фізичних зусиль для нанесення фарби, а тому не кожен художник, тим паче жінка може її використовувати у своїй творчості. Проте Олена вважає, що саме мастихін дає більше можливостей для  експериментів з кольором і фактурою. Процес створення роботи для художниці завжди інтригуючий і цікавий, адже часто виникають несподівані рішення. Він ніколи не буває запланованим і залишає місце для несподіванок. Олена уникає точної передачі об’єкта на полотно, вона радше змішує реальність і фантазію, щоб створити ще одне бачення навколишнього світу.

  За свою недовгу професійну кар’єру художника Олена здобула чимало прихильників зі всього світу, які гідно оцінили її талант.  Вона співпрацює з міжнародними галереями, її роботи знаходяться у приватних колекціях України, США, Канади, Європи. Нині художниця навчається у London Art College.

Відкриття виставки – 30 травня о 18.00
в Музеї історії Києва (вул. Б. Хмельницького,7)

24.05.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *