Ілюстратори Pictoric проведуть відкритий Artist Talk у Києві

22 січня о 18:30 у столичному арт-просторі ЦУМ (Київ, Хрещатик, 38, 7 поверх) відбудеться відкрита зустріч з учасниками художньо-ігрового проекту PictoricBox, де ілюстратори Pictoric розкажуть не тільки про виставку та дадуть відповіді на усі запитання гостей, а й разом з останніми зіграють у нову захоплюючу гру для усієї родини.

Нагадаємо, що до 30 січня у галереї ЦУМ проходить виставка PictoricBox. Гості експозиції не тільки першими можуть побачити 100 творів всесвітньо відомих ілюстраторів, які стали основою нової настільної гри з аналогічною назвою, а й мають можливість протестувати гру у спеціальній ігровій зоні PictoricBox Play Zone.

Автори концептуальних ілюстрацій – Анна Сарвіра, Олег Грищенко, Тетяна Денисенко, Поліна Дорошенко, Анна Іваненко, Женя Полосіна, Олена Старанчук, Анна Андреєва, Юлія Тверітіна, Валерій та Олена Тихонюк, Ілля Угнівенко.

6

«На зустрічі художники особисто розкажуть про те, як створювався проект та поділяться своїми ідеями щодо того, яким чином індустрія розваг впливає на розвиток світового арт-ринку. І, звичайно ж, гості протестують гру разом з її творцями», – зазначає Дмитро Палієнко, засновник Sky Art Foundation, а також співавтор ідеї створення нової гри.

2

Передбачається, що нова гра вийде у масовий тираж вже у поточному році. При цьому, українці стануть першими, хто отримає доступ до художньої гри, яка «спалахне» яскравою зіркою на світовому ринку, впевнені її автори. Вхід для всіх бажаючих – вільний. Організатор заходу – Sky Art Foundation, партнер – ЦУМ Київ.

 

 

15.01.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *