Графічні обличчя міст України покажуть у Львові

З 23 лютого по 16 березня 2017 р. в галереї- кав’ярні «Щось цікаве» буде представлена виставка графічних робіт Альони Сторм «Locals /  Міцеві. Обличчя міст України»

Кожне місто є унікальним, незвичайним, але ми часто не помічаємо цього. Через ілюстрації обличь міст, використовуючи символи, важливі елементи цих міст, ми хочемо показити вам українські міста з нового боку. Проект не був би таким без допомоги місцевих, тих хто живе чи є родом з цих міст і хто ділиться своїми історіями і знаннями про рідні міста. Символи, які використовуються для створення ілюстрацій, ретельно вибираються через вивчення історії, культури, традицій міст, але найголовніше через поради і спілкування з місцевими. Саме тому проект взяв таку назву.

 Альона Сторм, родом з Херсону, де навчалася в художній школі. Продовжила навчання образотворчому мистецтву в Америці, штат Джорджія. Отримала диплом бакалавра маркетингу в Києві, після чого навчалася графічному дизайну в Швеції, Стокгольм. Останні 3 роки проживає в Норвегії, Осло, де працює як ілюстратор і графічний дизайнер. Працює у різних стилях і з різними матеріалами, і їх поєднанням; серед улюблених стилів графіка, серед матеріалів - чорнило, акварель і масло. 

Рідна країна приносить невичерпне натхнення; так народився проект присвячений українським містам і їх унікальності.

Виставку можна оглянути щодня з 7 по 23 год. за адресою: пл.Ринок,13

22.02.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *